Atakaş Hatayspor, Süper Ligin 14. Haftasında deplasmanda oynayacağı Sivasspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Ömer Erdoğan nezaretinde hazırlıklarını sürdüren Bordo-Beyazlılar galibiyet hesapları yapıyor

Osman Çalgın tesislerinde yaptığı idmanla hazırlıklarını sürdüren Atakaş Hatayspor, yaklaşık 1 saat 25 dakika süren idman dinamik ısınma ile başladı. Dinamik ısınmanın ardından pas dirili, 5’e 2 top kapma ve ardından da dar alan çalışması yaptı. 

SİVAS ZOR BİR DEPLASMAN

Sivasspor maçının hazırlıklarını sürdüren Atakaş Hatayspor’da Teknik Direktör Ömer Erdoğan, Sivas deplasmanının süper ligin en zor deplasmanlardan biri olduğunu söyledi.

Rakiplerinin, istikrarlı bir grafik çizdiğini ve ligde iyi bir konumda olduklarını belirten Erdoğan, “Sivasspor, Rıza hocayla birlikte son yıllarda belli bir istikrarı yakaladı. İyi futbol oynayan, devamlı zirvede olmayı isteyen bir takımla karşı karşıya geleceğiz. Sivas deplasmanı bu ligin en zor deplasmanlarından biri. Bunun bilinciyle çalışmalarımızı yapıyoruz.” dedi.

İYİ BİR YERDEYİZ

Süper Ligde hedefleri doğrultusunda ilerlediklerini belirten Erdoğan, ligde iyi bir konumda olduklarını belirterek, “Süper ligde her takımın olmayı istediği yerde şu anda biz varız. Bu yerimizi korumak için çok çalışıyoruz. Oynayacağımız maçlarda da iyi mücadele edip, iyi futbol oynayarak sonuca gitmek istiyoruz. Sivas maçı da bizim için onlardan biri. Öncelikle şunu söylemek istiyorum, her iki takımı da çok zor bir maç bekliyor. Az hata yapanın kazanacağı bir maç gibi görünüyor. Bu yüzden rakibimizi iyi analiz ettik. Zayıf ve güçlü yönlerini biliyoruz. Onra göre oynayacağız.” diye konuştu.

İKİ MAÇTA BERABERE BİTMİŞTİ

Atakaş Hatayspor, Demirgrup Sivasspor ile Süper Lig’de ilk kez geçen sezon karşı karşıyla geldi. Oynanan iki karşılaşmada 1-1 berabere tamamlandı. Geçtiğimiz sezon iki oynadıkları iki maçta yenişemeyen Atakaş Hatayspor ile Sivasspor Pazar günü Sivas 4 Eylül stadında oynanacak olan karşılaşmada karşı karşıya gelecekler. Karşılaşma saat 16.00’da oynanacak.

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde 21. Hafta sonuçları Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde 21. Hafta sonuçları

Editör: TE Bilisim