‘Temiz ve Sağlıklı Çevre’ ilkesiyle kanalizasyon şebekesi ihtiyacı olan bölgelerde çalışmalarını sürdüren HATSU Genel Müdürlüğü, Altınözü ilçesine bağlı Kozkalesi Mahallesi’nde atıksu hattı olmayan meskenlerin hem altyapı ihtiyacını karşılama hem de turistik değerleri korumak için yeni hat çalışması gerçekleştirdi.

 

HATSU, Ortak yaşam alanlarının temiz kalması ve sağlıklı yaşama katkı sağlamak için 300’lük koruge borularla 850 metre hat çekiminde, 14 muayene bacasının monte çalışmalarında, 2 ekskavatör, 1 kamyon ve 3 personelin görev aldığını kaydetti.

 

Antalya'da trafik kazasında çıkan yangında can verdi Antalya'da trafik kazasında çıkan yangında can verdi

Kozkalesi Mahalle Muhtarı Ersoy Çıldam Yıllardan beri atık suların dereye aktığını belirterek “Yukarıda da bizim güzel bir kalemiz var. Gelen turistler bir sefer geliyor ama kokulardan dolayı bir daha gelmiyor. Aynı şekilde pikniğe gelen vatandaşlar da kokudan şikâyetçiler. Bunun önlenmesi için Kanalizasyon Dairesi Başkanlığına dilekçelerimi verdim. HATSU, sağ olsun sorunun çözümü için zor zeminde çalışmalarını sürdürüyor. Emeklerden dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş ile HATSU ekiplerine teşekkür ederim” dedi.

Editör: TE Bilisim