Olağan genel kurulda 1631 üyenin katılımıyla gerçekleşen oylamada Ahmet Bölükbaşı, İdris Nebi Sayıl, Murat Kahraman’ın başkanlığındaki üç liste yarışmıştı.

Geçerli 1602 oydan 836 oy alan Ahmet Bölükbaşı başkanlığındaki Yönetimi güven tazeleyerek seçimi kazandı. Diğer adaylardan Murat Kahraman 443, İdris Nebi Sayıl ise 330 oy aldı.

 

Ahmet Bölükbaşı başkanlığındaki Dörtyol Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetiminde Süleyman Bahri Özel, Hamza Çankır, Ahmet Saygılı, Said Temel, Enver Rigan, Mehmet Bülent Altınışık, Fevzi Ağca, Ömer Demir, İbrahim Tok, Derviş Sönmez yer aldı.

 

Başkan Bölükbaşı, Yönetim Kurulu ile Denetim Kurulu üyeleri Bestami Ergül, Ahmet Ekiz, Cemil Sun ile çok sayıda esnaf birlikte dün Dörtyol Adliyesine gelerek İlçe Seçim Müdürlüğünden mazbatalarını aldılar.

 

Dörtyol Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Bölükbaşı önlerindeki sürecin çok daha verimli bir şekilde değerlendireceğini, demokratik bir seçim sürecini, hiçbir çatışma olmadan atlatmış olmanın huzur ve mutluluğunu duyduğunu, seçim sürecinde titiz davranan aday arkadaşları ile seçime katılan tüm esnaflara teşekkür etti.

 

Mazbata törenin ardından Başkan Ahmet Bölükbaşı Yönetim ve Denetim Kurulu üyesi arkadaşlarıyla beraber esnaflara bir teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Hatay Kadın Girişimciler İcra kurulu toplandı… Hatay Kadın Girişimciler İcra kurulu toplandı…

Editör: TE Bilisim