Annelerine sürpriz yaparak ailecek katıldıkları bir etkinlikle açılışını yapan Gül ailesi annelerine duygu dolu anlar yaşattı. Sevinç gözyaşları döken anne Sabahat Gül Bayraktar adına yaptırılan hayrat çeşmesinin açılış kurdelesini keserek “Çok mutlu ettiniz beni, teşekkür ederim yavrularım. Hepinizden Allah razı olsun. Çeşme de vatana, millete hayırlı olsun” dedi.

 

  Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül çocuklarını her zaman karşılıksız seven ve hiçbir zaman hakkını ödeyemeyecekleri kıymetli annesi adına, Soğukoluk yolu üzerinde ‘Sırtımı bir dağ gibi yasladığım’ dediği kardeşleriyle yaptırdığı hayrat çeşmesinin açılışını, bir sürpriz yaparak ailecek gerçekleştirdiklerini söyledi.

 

Yüreği dünyanın en sıcak yeri olan annesi adına yaptırdıkları çeşmenin sevinciyle, bir gülüşüne dünyaları değişmeyeceği tüm annelerin ellerinden öptüğünü sözlerine ekleyen Başkan Gül “Rabbim; hep bir arada sağlıkla yaşamayı ve birlik beraberliğimizi bozmasın. Yolu buradan geçen ve su ihtiyacını karşılayacak vatandaşlarımızın yanı sıra doğada yaşam mücadelesi veren canlıların da uğrak yeri olacağına inanıyorum” diye konuştu.

 

İlçede bu anlamda birçok hayrat çeşmesinin restorasyonunu da tamamlayarak, eski günlerdeki güzelliklerini tekrar gün yüzüne çıkardıklarını vurgulayan Başkan Gül “Buradan hayırsever vatandaşlarımıza da bir çağrıda bulunmak istiyorum. Restorasyona ihtiyacı olan birçok çeşmemiz var. Belediyemizle irtibata geçerek bu tarihi çeşmeleri yeniden gün yüzüne çıkararak hem Allah rızasını kazanabilir hem de aile büyüklerinin isimlerini ölümsüzleştirebilirler. Bizler şu fani dünyaya bırakabileceğimiz en güzel eser, hayırla anılan bir isim ve insanlara bırakacağımız faydalı eserlerdir. Rabbim tüm vatandaşlarımızın yaptığı hayırları kabul eylesin” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim