Adil Coşkuner/Erzin

Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıt alanındaki çelenk sunum törenine muhtarlarla birlikte Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Aziz Çetinkaya, İlçe Emniyet Müdür Vekili Abdullah Al, İlçe Jandarma bölük Komutanı J. Yzb. Ahmet Refik Özsoy, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erhan Kenanoğlu, İlçe Spor Müdürü Hanifi Demirkıran, diğer kurum müdürleri, Belediye Meclis Üyeleri, siyasi ilçe başkanları, STK temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

 Muhtarların atanın manevi huzuruna saygı çelengini sunumunun ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Gökdere Mahalle Muhtarı Süleyman Baltacı günün anlam ve önemini belirten konuşmasında “Muhtar devletin vatandaşa dokunan en sıcak eli ve vatandaşa en yakın birimidir. Bizler devletimizin desteği ile mahallelerimizin ve köylerimizin gelişimi değişimi konusunda iş birliği ve çözüm sürecine ortaklık ederek ve kamu hizmetlerinin daha etkin ve verimli şekilde halkımıza ulaştırılmasına öncülük etmekteyiz” dedi.

 

Bir öğrencinin okuduğu şiirin ardından tören sona erdi. Daha sonra hep birlikte Atatürk Parkına gidilerek buradaki muhtarlar irtibat bürosunda tüm muhtarların Muhtarlar Günü kutlandı, yapılan ikramlardan tadıldı ve geniş bir aile fotoğrafı çekildi.

 

Erzin İlçe Kaymakamı Osman Demir tüm muhtarların Muhtarlar Gününü kutlayarak, vatandaşlarla kurumlar arasında köprü görevi gördüklerinden dolayı teşekkür etti.

 

Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Celal Esen de Bu önemli günde kendilerini yalnız bırakmayan Kaymakam Demir’e, Belediye Başkanı Elmasoğlu’na, Başsavcı Çetinkaya’ya, kurum amirlerine, belediye meclis üyelerine, siyasi parti ilçe başkanlarına, sivil toplum kuruluşu temsilcilerine ve bugünün düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim