Adil Coşkuner Erzin

Divanev mağazası Erzin Şubesi Karamustafalı Mahallesi Refik Özsoy Bulvarı üzerinde hizmet verecek. Açılışına Kaymakam Osman Demir, Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Murat Kundakçı, İlçe Jandarma Bölük Komutanı J. Üsteğmen Halil Pehlivan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erhan Kenanoğlu, Erzin Ticaret Sanayi Odası Başkanı ve Vural İnşaat ve Tarım Ürünleri Ticaret Ltd. Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Muhteşem Vural, Hacı Mehmet Vural, Utku Vural, Ak Parti ve CHP ilçe başkanları, Küçük Sanayi Başkanı İrfan Bila, Esnaf Oda Başkanı Servet Canatar, YATAŞ Grup Satış Direktörü Emrah Tepe ve çok sayıda seçkin davetli katıldı.

 

Erzin Ticaret ve Sanayi Odası ile Vural Şirketler Gurubu Başkanı Muhteşem Vural açılışa katılan tüm davetlilere teşekkür etti.

YATAŞ Grup Satış Direktörü Emrah, 1976 yılında Anadolu’nun ilk sünger üreticisi olarak faaliyetine başlayan YATAŞ Grup’un bugün Türkiye’nin dört bir yanında 850’nin üzerinde mağazasıyla faaliyet gösteren bir kuruluş haline geldiğini söyledi.    

Kuran'ı Kerim okudu ve akabinde açılış kurdelesi kesildi.

Açılış sonrası mağazayı gezen konuklara ürünlerin tanıtımı yapıldı.

 

 

 

Türk gıda ihracatçıları Singapur'dan büyüyecek Türk gıda ihracatçıları Singapur'dan büyüyecek

 

Editör: TE Bilisim