Sabah saatlerinden itibaren dalgalı olan Samandağ sahilinde denize girenler, boğulma vakalarına karşı önlem alan HBB itfaiyesi cankurtaran ekiplerince rip akıntısı konusunda bilgilendirildi.

Dört kişinin karıştığı iki boğulma vakası Samandağ Kapısuyu Çevlik Mahallesinde sabah 07.30 ile öğleden sonra saat 14.00 sıralarında yaşandı.

Sabah ve öğle saatlerinde meydana boğulma vakasında iki çift boğulma tehlikesi geçirdiği sırada yardımına vatandaşlar da koştu, ancak RİP akıntısından çiftleri Hatay Büyükşehir Belediyesi Bağlı Çevlik İtfaiyesi cankurtaranları timi ile Sahil Güvenlik ekipleri kurtarıldı.

DÖRTYOL'DA DA İKİ SURİYELİ GENÇ

BOĞULMA TEHLİKESİ ATLATTI...

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde geçen hafta yaşanan boğulma vakasında iki gencin hayatını kaybettiği Dörttaş sahilinde bugün öğle saatlerinde de 2 genç daha boğulma tehlikesi yaşadı.

Osmaniye’den gelip denize giren Suriye uyruklu iki arkadaş Dörttaş sahilinde dalgalara kapılarak bir süre sonra gözden kayboldu. Çevredeki vatandaşların müdahalesiyle sahile çıkartılan arkadaşlara çağrılan sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından 2001 doğumlu Ahmet Yakup ile 2006 doğumlu Muhammet Apdu Dörtyol Devlet Hastanesinde gözlem altına alındı.

Editör: TE Bilisim