Savaş mesajında,” Milli bir proje olarak hazırlayarak büyük emekle hayata geçirdiğimiz HADO ilk seferini KKTC'nin, aynı zamanda kardeş şehrimiz olan Girne kentine yapacak.

Söz verdiğimiz ve dünya çapında önem taşıyan bir projemizi daha tamamlamış olmaktan onurluyuz.

Şu anda seferler haftada iki kez gidiş ve dönüş olarak planlandık. HADO, Salı ve Cuma günleri saat 13.00’te Hatay’dan Girne’ye; Perşembe ve Pazar günleri ise saat 14.00’te Girne’den Hatay’a hareket edecek. Biletler 16 Mayıs Pazartesi gününden itibaren www.bilet.com  ve www.obilet.com  adreslerinden temin edilebilecek.

TBMM'de 23 Nisan temalı yarışmalar ödüllendirildi TBMM'de 23 Nisan temalı yarışmalar ödüllendirildi

Ülkemize, bölgemize ve Hataylı hemşehrilerime hayırlı uğurlu olsun.”

BİLET FİYATLARI BELLİ OLDU 

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda ilk seferini yapacak Hatay Deniz Otobüsü hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi.
İlk seferin Arsuz’dan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne yapılacağı belirtildi.

19 Mayıs saat 11.00’de Kıbrıs gazileri, meclis üyeleri ve STK temsilcileri ile, muhtarlar ilk seferi Girne’ye gerçekleştirecek. Girne Belediyesinin hazırlayacağı programa katılacak KKTC Cumhurbaşkanı  Ersin Tatar’ı ve milletvekillerii Hatay'a davet edileceği ifade edildi.

YOLCULUK BEŞ SAAT
Bilet fiyatları ve seferler hakkında da konuşan Açık, “Bilet fiyatları siviller için 750, öğrenciler için 500 Türk lirası olacak. Seferler haftada iki gün olacak ve yolculuk yaklaşık 5 saat sürecek. Hepimize hayırlı olsun” dedi.

 

 

Editör: TE Bilisim