Ankara’da 30 yıl avukatlık yaptıktan sonra emekli olup, ilk görev yeri Tunceli Pertek’de Noterlik yapan Pınar Emine Karaasezener Belen’in de ilk noteri olarak ilçe halkına iki personelle hizmet vermeye başladı. Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Emniyet Müdürü Volkan Aşkın, Jandarma Komutanı Mehmet Bozkurt, İlçe Müftüsü Mehmet Seri Doğru, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Ayvazoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Enis Göçmen, MHP İlçe Başkanı Seyfullah Gürbüz, CHP İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, Oda başkanları ile birçok konuk İlçenin ilk Noteri Pınar Emine Karaasezener’i ziyarette bulunarak tebrik etti.

İlk noterinin Belen halkına hayırlı olması temennisinde bulunan Belediye Başkanı İbrahim Gül, “İlçe tarihinde bir noteri bölgemize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu konuda emeğe geçen Adalet bakanımız ve bölge milletvekillerimize çok teşekkür ederim” dedi.

Tebrik ziyaretinde bir araya gelen konuklarla birlikte İlçe Müftüsü Mehmet Seri Doğru tarafından Belen’in ilk Noterinin ‘Hayırlı hizmetler’ verilmesi için dua okundu.

 

Editör: TE Bilisim