Belen ilçesi Sarımazı Mahallesinde geniş kapalı alana sahip Auto Kıng Oto Bakım merkezinin açılışına Belen Kaymakamı Hayrettin Baskın, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, Auto King Genel Müdürü Engin Atakan ve davetliler katıldı.

Açılış kurdelesinin kesiminin hemen ardından açıklama yapan Auto King Oto Bakım Genel Müdürü Engin Atakan, Türkiye’de 50 ilde 56 şubeleri bulunduğunu belirterek “Türkiye’nin en büyük oto tamir ve bakım firmasıyız. Çok değerli işletmeci arkadaşlarımızla bu yolu birlikte yürüyeceğiz” dedi. 

Erzin Küçük Sanayi Site Başkanı İrfan Bila ise çalışanları ve dostlarıyla beraber burada bir ekmek kapısı açtıklarını ifade ederek “Yeni hizmete açtığımız bu yerini işçilerimiz ve dostlarımızla beraber hedeflediğimiz noktaya taşımak için mücadele edeceğiz. Çalışanlarımızla birlikte sırt sırta vererek araçlarımızın onarım ve bakımlarında en iyi hizmeti vererek bu doğrultuda bölge insanına kaliteli hizmet, sözü veriyorum” diye konuştu.

Pandemi döneminde böylesi bir işyeri açmanın büyük bir cesaret istediğini vurgulayan Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu ise “Bu cesareti gösterdikleri için Bila ailesine teşekkür ederim. Böyle bir hizmetin buraya kazandırılmasına vesile olan Erzin Küçük Sanayi Kooperatifi Başkanı İrfan Bila ve çocuklarının bu girişimlerinden dolayı, hem Erzinli olarak hem de böyle bir tesisi kazandırdıkları için çok mutlu olduk” şeklinde konuştu.    

Belen Kaymakamı Hayrettin Baskın da, ilçeye açılan bu işletmenin esnaflara ve şehre hayırlı olmasını temenni ederek hayırlı olmasını diledi.

 

Editör: TE Bilisim