İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı 3 Aralık ün engeliler günü nedeniyle Başkan yardımcısı Ayşe Neslin Oğuzhan Akkoca ile birlikte bünyelerinde bulunan ve Engelsiz Atölyesinde çalışmalarını yürüten Engelliyim Engel Tanımam Derneği üyelerini ziyaret etti.

İsmet İnönü Mahalle Muhtarı Engin Aktuğ’un da hazır bulunduğu ziyarette Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, vaka sayılarının ve yayılımın arttığını, herkesin kurallara çok dikkat etmesi gerektiğini vurguladı.

Pandeminin yaygınlaşması nedeniyle büyük etkinlikler yapmadıklarını da ifade eden Başkan Tosyalı “Bizler devamlı sizlerin yanınızdayız dedi. İsmet İnönü Mahalle muhtarı Engin Aktuğ’de 3 Aralık dünya engelliler günü nedeniyle buradayız. Tüm engelli kardeşlerimizin günlerini kutluyor sorunlarının çözülmesini istiyorum” dedi.

Engelliyim engel tanımam Derneği Başkanı Kamil Göçmen de İskenderun Belediyesi bünyesinde SODES projesi kapsamında açılan Engelsiz Atölyesi ile kendilerine sahip çıkıldığını belirterek emeği geçenlere teşekkür etti. Başkan Tosyalı’nın ziyareti sırasında ayrıca engelli bir vatandaşın doğum günü pastası kesildi, sonrasında Dernek Başkanı Göçmen de günün anısına bir türkü seslendirdi.

Editör: TE Bilisim