ATT DER Hatay İl Yönetim Kurulu olarak ilk toplantısını gerçekleştirdiğini belirten yeni Başkanı Yasin Çümangin “Derneğimiz Hatay’da kurulduğu günden bugüne temsil edilmekte ve birçok başarılı faaliyete imza atmıştır. Yorulan arkadaşlarımızın yerine mesleki gelişime katkı sunmak isteyen, meslektaşların dertleri ile dertlenen genç bir kadro ile bundan böyle devam edeceğiz” dedi.

 

Görevi devraldıkları başkan Özkan Aydar ve beraber çok mesai harcadıkları yönetim kurulundaki arkadaşlarına da ayrıca teşekkür eden Başkan Çümangin onlarla çok güzel projelere imza attıklarını, bundan sonra da yeni görev alan arkadaşlar ile ATT DER bayrağını gururla dalgalandırmaya devam edeceklerini söyledi.

 

ATT DER Hatay İl Başkanı Yasin Çümangin aralarına yeni katılan arkadaşlarına ‘hoş geldin’ diyerek yeni görevlerinde başarılar dilidi.

 

Her 10 Hamileliğin 1’i Riskli Her 10 Hamileliğin 1’i Riskli

Yasin Çümangin’in Başkanlığındaki ATT DER Hatay il yeni Yönetim Kurulunda görev dağılımı şöyle oluştu: İl Başkan Yardımcısı (Teşkilatlanmadan sorumlu) Bahadır Konyalıgil, İl Başkan Yardımcısı (Eğitim İşlerinden sorumlu) Ayşegül Alabaş, İl Başkan Yardımcısı (Mali İşlerden sorumlu) Kaan Atabek,

İl Başkan Yardımcısı (Basın ve İletişimden sorumlu) F. Cansel Doğanyılmaz, İl Başkan Yardımcısı (Sosyal İlişkilerden sorumlu) Furkan Can, İl Başkan Yardımcısı (Öğrenci İşlerinden sorumlu) Yakup Kara ve İl Başkan Yardımcısı (Mevzuattan sorumlu) Elif İsi.

Editör: TE Bilisim