Arsuz Nardüzü Expo alanında binlerce hayranına unutulmaz bir gece yaşatan, geçmişten bugüne en sevilen şarkılarıyla hayranlarının karşısına çıkan Levent Yüksel, bölge halkına büyük bir bayram coşkusu yaşattı. Arsuz’daki Expo alanında sahneye çıkan Levent Yüksel sevilen şarkılarını dev organizasyon ve Hatay için seslendirdi.

Binlerce Hataylı, Levent Yüksel’in şarkılarını hep bir ağızdan eşlik ederek hem Expo’nun hem de Ramazan Bayramı coşkusunu doyasıya yaşadığı konsere katılanlar büyük bir keyif yaşadı.

Hatay’ın birçok ilçesinden yoğun katılımın yaşandığı konsere, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doc. Dr. Lütfü Savaş, CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, EXPO genel sekreteri İhsan Çakar, Arsuz Belediye Başkan vekili Corç Duran ve coşkulun bir davetli topluluğu katıldı.

Alanı dolduran sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatan sanatçıya Başkan Lütfü Savaş çiçek verdi. Savaş EXPO alanlarında konser etkinliklerinin yanı sıra kültür, sanat, tarih ve gastronomi etkinliklerinin devam edeceğini ifade etti.

 

Editör: TE Bilisim