Esnaf arkadaşlarının ısrarlı talebi üzerine, 2 Nolu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı’na adaylığını açıklayan HESOB Başkanvekili Erol Akın, “Genel kurul 28 Temmuz 2021 Çarşamba günü saat 14.00’te gerçekleşecek İsa Taş Plaza’da yapılacak. İskenderun 2 Nolu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkanlığına esnaf arkadaşlarımızın talebi ve ısrarı üzerine batar duruma gelmiş olan kooperatifi bulunduğu durumdan kurtarabilmek ve esnaflarımıza kredi konusunda daha çok yardımcı olabilmek için kooperatif başkanlığına aday olmaya karar vermiş bulunmaktayım” diye konuştu.

 

2 Nolu Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi üye arkadaşlarının yapılacak olan kongreye katılmaya çağıran Erol Akın, “Yeni seçilecek olan başkanlığındaki oluşturulan yönetim kurulumuz için desteklerinizi bekliyoruz. Hep birlikte daha güçlüyüz. Esnaf kredi kooperatifi için el ele verelim” dedi.

 

Hatay Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği Başkanı A. Kadir Teksöz de İskenderun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erol Akın’a kent esnafına daha güzel hizmetler yapabilmek için desteklerini beklediğini ifade ederek ‘Allah yolunu açık etsin’ temennisinde bulundu.

 

Bu arada İskenderun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı, HESOB Başkanvekili Erol Akın’ın 2 Nolu Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkan adaylığı birçok kesimden destek görmeye başladı.

 

Esnaf Ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Bölge Birlik Başkanı İsmail Toklucu, Bölge Birlik Başkan Vekili Nurittin Koyun, Reyhanlı Şoförler Odası ve Kredi Kooperatif Başkanı Ali Bayır destek ziyareti gerçekleştirdi.  

Editör: TE Bilisim