Süper ligin güçlü şampiyon adaylarından Galatasaray’ı Atakaş Hatayapor Atatürk Stadında konuk etti. Atakaş Hatayspor 20. Dakikada Mame Diouf, 28. Dakikada Ruben Ribeiro ve 72. Dakikada Diouf’in golleriyle şampiyonluğun güçlü adayı Galatasaray karşısında 3-0’lık net bir skorla galip gelerek üç puanı hanesine yazdırdı.  

GALİBİYETİ ‘ERİK DALI’ OYNAYARAK KUTLADILAR

Maçın bitiş düdüğüyle Bordo-beyazlı futbolcular Galatasaray galibiyetini ‘erik dalı’ türküsü eşliğinde oynayarak büyük bir coşkuyla kutladı.  

Atakaş Hatayspor Onursal Başkanı ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, 3-0 kazandıkları Galatasaray maçı sonrası, "Bence maçlar maskeli bir şekilde rahat rahat seyredilebilir. Futbol federasyonumuzda böyle bir karar verirse biz mutlu oluruz. Biz takımımızı tebrik ediyoruz. Sahada centilmence mücadele ettikleri için de Galatarasay'ı da tebrik ediyoruz" dedi.

"AMACIMIZ LİGİ İLK 10'DA BİTİRMEK"

Maç sonu gazetecilere konuşan A. Hatayspor Onursal Başkanı ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, ligi ilk 10'da bitirmek için çabaladıklarını belirterek, "Galatasaray, Türkiye'nin en güçlü ve en önemli takımlarından bir tanesi. Hatayspor'da yeni Süper Lig'e çıkmış bir takım. Biz Süper Lig'e alışmaya çalışıyoruz. Sahada futbolcular mücadele ediyor ve bugün futbolcuların mücadelesinde 3-0 Hatayspor galip geldi. Biz futbolcularımızı, takımımızı tebrik ediyoruz. Tabii Galatasaray'ın futbolcuları eksik. Bizim de eksik futbolcularımız var. Her iki takımda da eksiklikler vardı ama sonuç itibariyle top sahada oynanıyor. Önemli bir galibiyet aldık. Biz takımımızı tebrik ediyoruz. Sahada centilmence mücadele ettikleri için de Galatarasay'ı tebrik ediyoruz. Galatasaray büyük bir camia ama Hatay önemli bir rakip ve deplasman. Beşiktaş ile burada 2-2 berabere kaldık ama neredeyse onları yeniyorduk. Fenerbahçe 2-1 yendi ama onları da neredeyse yeniyorduk. O gün şanssızdık ama bugün daha şanslıydık. Biz galip geldik. Bundan sonraki süreç içerisinde bizim amacımız ligi ilk 10'da bitirmek. İnşallah o hedefimize ulaşacağız" diye konuştu

Editör: TE Bilisim