İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, inşaat faaliyetlerinin çevrede yaşayanların ve yoldan geçen vatandaşların güvenliğini tehlikeye atmadan yürütülmesi gerektiğini söyledi.
Dönmez, gerekli uyarılara rağmen güvenlik önlemlerini almayan firmalara yönelik yaptırımların kararlılıkla uygulanacağını belirterek, kurallara uymayan inşaatların bundan sonra mühürleneceğini ifade etti.
Başkan Dönmez, “İnşaat çalışmalarında güvenlik önlemlerinin eksiksiz alınması, hem çalışanların hem de vatandaşlarımızın can güvenliği için zorunludur. Gerekli tedbirleri almayan firmalara cezai işlem uyguluyoruz. Bundan sonra kurallara uymayan inşaatları mühürleyeceğiz. Vatandaşlarımızın güvenliğini riske atan ihmallere karşı denetimlerimizi kararlılıkla sürdüreceğiz.” dedi.




