Girne’de gemi faciasında naaşlarına ulaşılamayan Biçer kardeşler için gıyabi cenaze namazı

KKTC’de tatil dönüşü Girne’den Mersin’e gitmek üzere bindikleri geminin batması sonucu kaybolan ve yapılan tüm aramalara rağmen naaşlarına ulaşılamayan Reyhanlılı Biçer kardeşler Saliha Miray Biçer (12) ve Mehmet Asaf Biçer (6) için gıyabi cenaze namazı kılındı.

Girne’den Reyhanlı’ya gelen Biçer ailesinin evinin önünde taziye çadırı kuruldu. Bugün Reyhanlı Çarşı Camii’nde öğle namazının ardından kılınan gıyabi cenaze namazını İlçe Müftüsü Abdullah Doğan kıldırdı. Namaza Reyhanlı Kaymakamı Muharrem Coşgun’un yanı sıra Biçer ailesi, yakınları, sevenleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Cenaze namazının ardından baba Hayri Biçer, cami önünde taziyeleri kabul etti. Daha sonra aile yakınları ve vatandaşlar, evin önünde kurulan taziye çadırına geçerek Biçer ailesine başsağlığı dileklerinde bulundu.

İskenderun Belediyesi’nden Genç Kadınlara Meslek Fırsatı…
İskenderun Belediyesi’nden Genç Kadınlara Meslek Fırsatı…
İçeriği Görüntüle

I M G 20260927 W A0028I M G 20260927 W A0048