Antakya’da Cumhuriyet Bayramı kutlamaları dolayısıyla 28 Ekim 2026 saat 23.59’dan 29 Ekim 2026 saat 13.00’e kadar belirlenen güzergâhlar araç trafiğine kapatılacak.

TRAFİĞE KAPATILACAK GÜZERGÂHLAR

Trafik düzenlemesi kapsamında şu güzergâhlarda araç geçişine izin verilmeyecek: Gündüz Caddesi: Armutlu Kavşağı ile Cumhuriyet Meydanı arası, Adnan Menderes Caddesi: Kültür Merkezi Kavşağı ile Cumhuriyet Meydanı arası, Atatürk Caddesi: Ce-Ka Petrol Kavşağı ile Cumhuriyet Meydanı arası, Fatih Caddesi: Öğretmenevi Kavşağı ile Vali Ürgen Kavşağı arası, Ayşe Fitnat Hanım Caddesi: Fatih Caddesi kesişimi ile Cemali Caddesi kesişimi arası, Yüzbaşı Asım Caddesi: 75. Yıl Bulvarı kesişimi ile Cemali Caddesi kesişimi arası, Yavuz Sultan Selim Caddesi: Kılıçoğlu Kavşağı ile Atatürk Caddesi kesişimi arası, Yavuz Sultan Selim Caddesi’ndeki trafik kısıtlamasının tören bitimine kadar devam edeceği belirtildi.

SÜRÜCÜLERE ALTERNATİF GÜZERGÂH UYARISI

İskenderun’da Kadınların Sağlık Buluşması…
İskenderun’da Kadınların Sağlık Buluşması…
İçeriği Görüntüle

Trafik yoğunluğunun azaltılması ve ulaşımın aksamaması amacıyla sürücülerin 75. Yıl Bulvarı, Rüstem Tümer Paşa ve Cumhuriyet caddeleri ile Maksim güzergâhını tercih edebileceği bildirildi. Sanayi Sitesi ve Küçükdalyan Mahallesi güzergâhları da alternatif ulaşım yolları arasında yer aldı.

Antakya’da trafiğe çıkacak sürücülerin, Cumhuriyet Bayramı kutlamaları süresince trafik işaret ve yönlendirmelerine dikkat etmeleri istendi.

98Babfd2 8B14 45D4 Be28 51729E37E675