Mersin’de geçirdiği trafik kazası sonrasında hayatını kaybeden iş insanı Adnan Yener, sevenlerinin ve iş alemi ile protokolün katıldığı cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

İskenderun’da gemi acentesi ile eğitim sektöründe faaliyet gösteren ve önceki dönem Deniz Ticaret Odası Meclis Başkanlığı görevinde bulunan iş insanı Adnan Yener’in trafik kazasıyla hayatını kaybettiği haberi sevenleri arasında şok etkisi yarattı.

Adnan Yener için Nihal Atakaş Camii’nde düzenlenen törene, İskenderun kaymakamı Muhammed Önder, İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, İTSO Başkanı Levent Yılmaz, Deniz Ticaret Odası Başkanı Kemal Kutlu, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Emin, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Açık, Atakaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Recep Atakaş, iş insanları, siyasiler ve çok sayıda vatandaş ile ailesi katıldı.

Cenaze töreni boyunca büyük üzüntü yaşayan ailesini, sevenleri teselli etmeye çalışırken, bir an olsun yalnız bırakmadı. Omuzlara alınan Yener’in naaşı dualar ve gözyaşları arasında araca kondu.

İş İnsanı Adnan Yener, kalabalığın eşliğinde dualar ve gözyaşları arasında Çankaya’da toprağa verildi.

Merhum Adnan Yener için taziyenin, Sezer Sitesi sosyal tesislerinde yapılacağı öğrenildi.

Belen’de Sarıkamış Şehitleri Anısına Yürüyüş…
Belen’de Sarıkamış Şehitleri Anısına Yürüyüş…
İçeriği Görüntüle

İskenderun.org ailesi olarak bir kez daha merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

I M G 20260112 124646

I M G 20260112 131318