Hatay Tabiatı Koruma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Öğünç “Gelecek nesillerin daha sağlıklı ve temiz bir dünyada yaşamasını görev bilen bir anlayışın mensupları olarak Milli Ağaçlandırma gününde 1950 Fıstık Çam’ı, 50’de Mavi Servi fidanını toprakla buluşmasına katkı sunduk” dedi.

 

Mesir macununun duası yapıldı Mesir macununun duası yapıldı

Öğünç, ‘Bugün fidan, yarın nefes’ diyerek diktikleri fidanlar için lojistik desteği sağlayan, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a, HBB Genel Sekreter Yardımcısı Metin Açık'a, HBB Kültür İşleri Daire Başkanı Mehmet Bozkurt'a, MKÜ Fen Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölüm Başkanı Prof. Dr. Tülay Öcal'a, misafir eden İskenderun Orman işletme Müdürlüğü, Müdür Muavini Mehmet Karakaya’ya, Belen Orman İşletme Şefi Harun Kara’ya, teşekkür etti.

 

Ayrıca; Hatay Tabiatı Koruma Derneğinin bünyesinde tür koruma araştırma geliştirme çalışmalarına gönlünü koyup katkı sunan tüm üye, gönüllü aktivist ve destekçilere de teşekkür eden Öğünç Milli Ağaçlandırma Günü'nde destek ve katkılarıyla ülkedeki kişi başına düşen ormanlık alanlarını büyümeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

 

 

Editör: TE Bilisim