Genç kadın girişimciler Sevgi Kural Balcı ve Firuze Özcan işletmeciliğini yaptığı Ziba Beauty Güzellik Merkezi Yenişehir Mahallesinde hizmet verecek. Açılış törenine MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Danışmanı Zafer Kıvrak ile davetliler katıldı.

 

Açılış kurdelesinin kesilmesiyle hizmete giren güzellik merkezini davetliler ile birlikte gezen Milletvekili Kaşıkçı, merkezin İskenderun’a yakışır kalitede bir merkez olduğunu ifade ederek, Balcı ve Özcan’ı tebrik etti, bol kazançlar dileğinde bulundu.

 

İnsanların fiziksel sıkıntılarına çare olmanın ve onları güzelleştirmenin kendilerini oldukça mutlu ettiğini belirten işletmeciler Sevgi Kural Balcı ile Firuze Özcan, en önemli hedeflerinin ‘Müşteri Memnuniyeti’ olduğunu vurguladı.

 

Merkeze gelen müşterilerin buradan güler yüzle, mutlu ayrılmalarının kendilerinin de çalışma azmimizi arttıracağını aktaran İşletmeciler Balcı ile Özcan “Merkezimizde birçok uygulamayı yapıyoruz. Bunların başında Cilt bakımı, medikal cilt bakımı, laser ve iğneli epilasyon, kalıcı makyaj, dudak renklendirme, dudak vitamini, ipek kirpik, her seansta incelme garantili aletli bölgesel zayıflama gibi daha pek çok hizmeti sunuyoruz.

ARC System Repair cihazıyla, nasır ve batık tedavisi, lekelenme, göz kapağı düşüklüğü, kaş kaldırma, kaz ayakları, gözaltı morluğu, deri çatlağı, faça izi, ameliyat izi, selüloit gibi tepeden tırnağa her türlü şikâyete, soruna 99 çözüm sunuyoruz. Merkezimizi diğer işletmelerden ayıran en büyük özellik bu cihaz, son teknoloji cihazlarla İskenderunlulara en iyi, en kaliteli hizmeti sunma garantisi veriyoruz. Bakıma ve hizmetlerini verdiğimiz uygulamalarımıza ihtiyacı olan herkesi merkezlerine davet ediyoruz” diye konuştu.  

Editör: TE Bilisim