İskenderun Nazende Restoran’da gerçekleşen organizasyona Yükseliş Koleji Kurucusu Nuri Üysen, Genel Müdür Aykut Davut Öktem Okul Müdürleri, İdareciler, Öğretmenler ve Personel katıldı.

Yemekte açılış konuşmasını yapan Yükseliş Koleji Genel Müdürü Aykut Davut Öktem, aklı hür, vicdanı hür ve irfanı hür bireyler yetiştirme gayreti içinde olan öğretmenlerin ‘Günü’nü kutlayarak “Bu güzel günde Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk ve tüm eğitim şehitlerini rahmetle anıyor hepinizi sevgiyle ve saygıyla selamlıyorum” dedi.

Yükseliş Koleji Kurucusu Nuri Üysen de ‘Öğretmenler Günü’nde burada hep birlikte olmaktan duyduğu mutluğu dile getirerek bütün öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladığını söyledi.

Erciyes Üniversitesi'de Tıp Bayramı töreni Erciyes Üniversitesi'de Tıp Bayramı töreni

Genel Müdür Aykut Davut Öktem, Nuri Üysen’e öğretmenlik yıllarından kalma öğrencileri ile çekilmiş bir fotoğraf ile yine Yükseliş Koleji görsel sanatlar öğretmenleri tarafından yapılmış bir tablo hediye etti.

Ortaokul Müdürü Serkan Kaya da Genel Müdürü Aykut Davut Öktem’e bir Atatürk tablosu, Yükseliş Koleji Okul Aile Birliği Başkanı Gaffur Taner de Nuri Üysen, Aykut Davut Öktem ve okul idarecilerine günün anısına hediyeler takdim etti.

‘Öğretmenler Günü’ kutlama yemeği, Grup Agel ve Sanatçı Habib’in hazırlamış oldukları programla, öğretmen ve personellerin de katılımıyla unutulmaz keyifli bir gece yaşandı.

Editör: TE Bilisim