1962'den buyana yüzbinlerce mezun veren ve İskenderun'da 8 yıldır kolej olarak faaliyet gösteren Yükseliş Koleji, alanında uzman kadrosuyla Yükseliş Akademi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Yükseliş Koleji ve Yükseliş Akademi Kurucusu Nuri Üysen, her öğrencinin en iyi eğitimi alma hakkına sahip olduğunu ifade ederek "Yükseliş Koleji’nin kuruluşunun ilk gününden itibaren, her öğrencinin iyi bir eğitimi hak ettiğine inandık. Tarafsızlığı ilke edinen ve bizimle aynı eğitim tutkusunu paylaşan öğretmenlerimizle, hedeflerine ulaşmak isteyen binlerce öğrencinin pusulası olduk. İskenderun'da eğitim faaliyetlerimizi bir adım daha ilerleterek sadece Yükseliş Koleji öğrencileri değil tüm İskenderun'da eğitim gören öğrencilerimize Yükseliş Akademi Kurs merkezinde eğitim şansı verdik" dedi.

Yükseliş Koleji Genel Müdürü Aykut Davut Öktem ise, yeni neslin sorularla sınava hazırlık, sınav kaygılarını giderme, eksik konuları tespit etme, okul başarısını artırmak, sınav başarısını yükseltme, meslek seçiminde rehberlik, zamanı doğru yönetme ve veli bilgilendirmesi yaptıklarını belirtirken, Yükseliş Akademi kurs merkezinde pandemi sürecine küçük gruplarla 9,10,11,12 ve TYT-AYT sınava hazırlık, her öğrenci için rehberlik, eğitim danışmanlığı, öğrenci koçluğu sunduklarını söyledi.

Editör: TE Bilisim