Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Bila ve yönetiminin Erzin’e kazandırmak istedikleri küçük sanayi sitesi projesinin hayata geçirilmesi için ilk kazma için gün sayılıyor. Bila’nın başkanlığındaki Küçük sanayi Sitesi yönetimi, Ankara’ya giderek 15 klasörden oluşan projeyle ilgili bilgiler Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na teslim edildi. Yönetim dosyayı teslim ettikten sonra ihale için beklemeye koyuldu.

Başkan Bila, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Abdullah Sarıer, index plan proje ekibi ile birlikte bakanlığa dosyayı teslim etmek isterken kapıda Bakan Mustafa Varank ile karşılaştı. Başkan Bila, Bakan Varank’a Erzin Küçük Sanayi Sitemizin Plan Ve Projeleri göstererek, projenin hayata geçirilmesi için ne kadar ısrarcı ve istekli olduklarını ifade etti. Bakan Varank da sanayi sitesinin Erzin’e kazandırılması için kendisinin de projenin takipçisi olacağını söyledi.

       

VARANK: PROJEYİ TAKİP EDECEĞİM

Proje için Ankara’da bulunan Erzin Küçük Sanayi Sitesi Başkanı İrfan Bila, şehirleri için büyük anlam taşıyan ve esnafın daha da büyümesine yol açacağına inandığı sitenin inşaatı için son aşamaya geldiklerini hatırlatarak, zorlukları geride bıraktıklarını söyledi.

Başkan Bila, sitenin inşaatı için gerekli olan çalışmaların yer aldığı dosyayı bakanlığa teslim ettiklerini belirterek “Artık, ilk kazmayı vurmak için gün sayıyoruz. Çok heyecanlıyız ve mutluyuz. Projenin bu aşamaya gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.

Bakanlığa teslim edecekleri dosya öncesinde Bakan Mustafa Varank ile karşılaşmalarının kendileri açısından önem teşkil ettiğini vurgulayarak şöyle konuştu:

“Sayın bakanla kapıda kısa süreli olsa da bir görüşme yaptık. Görüşmemiz verimli geçti. Sayın Bakanın da projemizin takipçisi olacağını söylemesi bizi ayrıca mutlu etti. Şimdiden küçük sanayi sitesi Erzin’imize hayırlı olsun.”

Editör: TE Bilisim