İskenderun Kültür Sarayı’nda Arsuz Yönder Okulları öğrencilerinin sergilediği Bir Garip Hikayeler adlı oyunu Arsuz Belediye Başkan Yardımcısı Sami Üstün,  okul kurucularından Av. Hüsamettin Uslu, okul idarecileri ve veliler izledi.

        Oyunu izlemek üzere salona gelen veliler, öğrencilerin eserleri olan resim sergisini gezdi. Eserleri yakından inceleyen veliler, minik ressamlara tam not verdi.

        Mahmut Ünver ve Burcu Sürmelioğlu’nun yönettiği oyunda rol alan öğrenciler, sahnede sergiledikleri performansla usta oyuncuları aratmadı. Oyun9u başarıyla sergileyen öğrenciler, velilerden tam not alırken, ayakta alkışlandı.

       

BİZ HAYATA HAZIRLIYORUZ

        Arsuz Yönder Okulları kurucu ortaklarından Av. Hüsamettin Uslu, Okulu açmalarındaki tek amaçlarının çocukları hayata hazırlamak olduğuna vurgu yaparak “Beş yıldır eğitim ve öğretimini büyük bir başarıyla sürdüren Arsuz Yönder Okulları, her ne kadar müfredatı uygulamanın yanında öğrencileri, eğitsel ve kültürel çalışmalara kanalize ederek yetiştirmeye çalışıyor. Bugün burada sergilenen tiyatro eseri çalışmalardan sadece bir örnektir” dedi.

        Av. Uslu, okullarında eğitim gören öğrencilerin verimliliğini her zaman velilerle paylaştıklarını da ifade ederek şöyle konuştu.

        “Yaptığımız her etkinliği velilerimizle paylaşıyoruz. Amacımız, velilerin, çocuklarının verimliliğini görmesidir. Bugün burada sadece bir tiyatro eseri sergilenmedi, öğrencilerin de performansı ve becerileri sergilendi. Ben oyunu izlerken, öğrencilerin performansından çok keyif aldım. Umarım velilerimiz de keyif almışlardır. Bu gibi faaliyetlerimiz sürekli olacaktır.”

Uluslararası Eğitimde 'Yükseliş'te... Uluslararası Eğitimde 'Yükseliş'te...

Editör: TE Bilisim