İskenderun’da yüzme sporunun geniş kitlelere ulaşmasında, çok sayıda madalyalar kazanılmasında ve milli sporcuların yetişmesinde önemli bir yere sahip olan yüzme havuzunun yıkım çalışmaları son aşamaya getirildi.

 

İlk yapımı da, hizmet verdiği süreç de sıkıntıyla geçen yüzme havuzu yaklaşık 40 yıllık ömrü sonlandırmak zorunda kalındı. İskenderun’da oluşan yüzme sporunun daha da gelişmesi, sporculara daha iyi ve kaliteli hizmet verilebilmesi için havuzun yeniden yapmak üzere yıkımı gerçekleştirildi.

 

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, AK Parti İlçe Başkanı Abdülkerim Güven ve İlçe Spor Müdürü Ferit Ali Gündel yıkımı yapılan yüzme havuzu yerinde incelemelerde bulundu.  

 

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, yeni yapılması planlanan kapalı ve açık olimpik yüzme havuzu projesi ile sporculara daha güzel daha rahat ve daha konforlu bir ortamda yüzme sporunu icra edeceklerini belirterek “Kıymetli hemşerilerimize en iyi hizmeti verme noktasında el ele gönül gönüle çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

 

Editör: TE Bilisim