Cumhuriyet Mahallesi 141 sokakta ikamet eden vatandaşlar 13 gündür internet erişimlerinin kesildiğini, sebebinin ise iddialara göre yıkımı yapılan bir bina olduğunu belirterek burada bulunan esnaf ve mahalle sakinleri haber ekibimize yaşadıkları sıkıntıları anlattı.

141 sokak üzerinde bulunan mahalle sakinleri yaklaşık 2 haftadır internetlerinin bulunmadığı için bu hizmeti alamadıklarını ifade ederek şunları söylediler: “Bununla ilgili defalarca ilgili kurum Türk Telekom’a müracaat ettik, ancak aldığımız yanıtın bizi daha çok mağdur etti. Kurumun yetkilileri Mahallede bir binanın yıkıldığını ve bu bina nedeniyle toplanan internet kablolarının yeniden yapılması için binanın yıkılmasını ve yapılmasını bekleyeceklerini söylediler. Böyle saçmalık olur mu? Yıkılan bir bina yüzünden hep parasını ödeyeceğiz, hem de internet erişimimiz olmayacak, bir de üstüne inşaatın bitmesini bekleyeceğiz, biz nerede yaşıyoruz? Böyle ciddiyetsizlik olamaz. İlgili kurumdan internet erişimimiz ve telefon bağlantılarımızın biran önce çözülmelerini bekliyor, ayrıca yaşadığımız mağduriyetin giderilmesini istiyoruz…”  

27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nde öğrencilere gösteri düzenlendi  27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nde öğrencilere gösteri düzenlendi 

Editör: TE Bilisim