TOKİ konutlarından sonra, İskenderun Yeni Devlet Hastanesi’nin de yakın bölgeye yapılacak olması, kent merkezinde yapılaşma alanının daralması nedeniyle, inşaat sektörü için Düğünyurdu mahallesini cazibe merkezi haline getireceğe benziyor.

 

İskenderun’da hafta sonunu gezi ve incelemelere ayıran Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı ile Milletvekili Abdulkadir Özel, partisinin ilçe başkanı Abdulkerim Güven, Belediye Meclis üyeleri ile İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Hambolat bugün Düğünyurdu Mahallesine gitti.

 

İskenderun Körfezi manzaralı şehri gören hakim noktada gerçekleştirilen incelemede, ilçeye kazandıracak olan Yeni Devlet Hastanesinin inşa edileceği bölgeyi, yerinde inceleyen Milletvekili Özel, Belediye Başkanı Tosyalı ile beraberindekiler karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

 

Milletvekili Abdulkadir Özel İskenderun'u daha ileriye götürecek birçok projeyi hayata geçireceklerinin altını çizerek “İskenderun Düğünyurdu Mahallemizde yapılacak 600 yataklı İskenderun Devlet Hastanemizin yerinde incelemelerde bulunduk” dedi.

Editör: TE Bilisim