TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde Ticaret Bakanı Mehmet Muş’un da katılımıyla hizmet şeref belgesi takdim töreni düzenlendi. Törende, Ticaret Borsası İskenderun Genel Sekreteri Ahmet Engin Vayisoğlu’na Hizmet Şeref Belgesi verildi.

Yönetim Kurulu Başkanları, Meclis Başkanları, Delegeler ve Genel Sekreterlerin katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikler çerçevesinde 10, 20, 30 yılık Delege ve Başkanlara Hizmet Şeref Belgesi Plaket Takdim Töreni ve 10 yıldır camiaya büyük bir gayretle hizmet veren Genel Sekreterlere yönelik ise ödül töreni düzenlendi. İskenderun Ticaret Borsası Yönetiminin katıldığı törende, Genel Sekreter Ahmet Engin Vayisoğlu, 70. Yıl Etkinlikleri kapsamında 20 yıl üzerindeki başarılı ve özverili çalışmalarından ötürü plakete layık görüldü.

'İSKENDERUN’U GURURLANDIRDI'

İskenderun ve bölgesinde yaptığı çalışmalarla adından sıkça söz ettiren, eğitim başta olmak üzere birçok projeye destek vererek hayırseverliği ile de ön plana çıkan, Ticaret Borsası’nın ve iş dünyasının başarılı iş insanı Ahmet Engin Vayisoğlu’na verilen plaket İskenderun’u da gururlandırdı.

Avrasya'nın en büyük fuarı Nisan sonu kapı açıyor Avrasya'nın en büyük fuarı Nisan sonu kapı açıyor

Editör: TE Bilisim