Uzman Diş Hekimi Emre Sönmezateş Estetik Diş Tedavi Kliniği, Karaağaç Konarlı Mahallesi Ortayol adresinde gerçekleşen açılışa İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, Arsuz Belediye Başkan Vekili Lokman Canımoğlu, İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, diş hekimleri ve seçkin davetliler katıldı. 

 

Ağız ve diş sağlığı ile ilgili her türlü teşhis ve tedavi imkanı sunacak olan merkezin açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Uzman Diş Hekimi Emre Sönmezateş, davetlilere kliniği gezdirerek bilgiler verdi.

 

Belediye Başkanı Tosyalı, kentte işyerinin açılmasıyla bölge ekonomimizin iyi olduğunun bir göstergesi şeklinde değerlendirdiklerini belirterek “Açılan işyerleriyle birlikte istidam imkanı sağlanıyor. Uzman Diş Hekimi Emre Sönmezateş’e böyle nitelikli bir merkezi bölgemize kazandırdığı için teşekkür eder, hayırlı olsun dileklerimi ifade etmek istiyorum” dedi.

 

Arsuz Belediye Başkanı Vekili Hekimoğlu ise Uzman Diş Hekimi Emre Sönmezateş’e yeni kliniğinin hayırlı olması dileğinde bulundu.

 

İTSO Başkanı Levent Yılmaz Uzman Diş Hekimi Emre Sönmezateş’in uzun yıllardır başarılı çalışmalara imza attığını, KOBİ’lerin bölge ekonomisine büyük katkı sağladığını belirterek çalışmalarında başarılar diledi.

 

Uzman Diş Hekimi Emre Sönmezateş, kliniğinde, panoramik röntgen, implant cerrahisi, metalsiz porselen, estetik gülüş tasarımı, kompozit amalgam dolgu, kanal tedavisi, estetik dolgu, her türlü sabit ve hareketli protez uygulamaları, diş eti estetiği, diş temizliği ve botoks uygulamaları gibi ağız ve diş sağlığı konusunda tüm işlemlerin gerçekleştirilebildiğini anlattı.

Editör: TE Bilisim