İzmir’den Hatay’a ulaşan cenaze bugün sabah saatlerinde baba evine, ardından cenaze aracıyla Bekbele Mahalle Mezarlığı'na getirildi ve Ay yıldızlı şanlı bayrağa sarılı Jandarma Uzman Çavuş Emre Kesik’in na’şını Mehmetçiklerin omuzlarında cenaze namazının kılınacağı yere konuldu.

 

Cenaze törenine İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İl Başkanı Adem Yeşildal, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, askeri ve sivil erkan, Merhum Emre Kesik'in ailesi, yakınları ve kalabalık mahalle sakinleri katıldı.

 

Kaymakam, belediye başkanı, askeri ve sivil erkan ile kalabalık topluluğun saf tuttuğu cenaze namazının ardından yine Mehmetçiklerin omuzlarında defnedileceği yer getirilerek dualar eşliğinde toprağa verildi.

  

Merhum Jandarma Uzman Çavuş Emre Kesik'in tabutunun sarılı bulunduğu ay yıldızlı Türk Bayrağı Baba Ali Kesik’e teslim eden Kaymakam İskender Yönden, “Cenab-ı Allah'tan gani gani rahmet niyaz eder, kederli ailesi başta olmak üzere, tüm silah arkadaşları ile TSK teşkilatına ve kadirşinas milletimize sabır ve başsağlığı dileriz” dedi.

Editör: TE Bilisim