Yemeğe, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Başkan yardımcısı Kemal Nadir Ünal, NOKSEL İskenderun Fabrikası Müdürü Sedat Uysal, Müdür yardımcısı Mevlüt Özer'de katıldı.

 

Yemekte İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Noksel İskenderun Fabrikası Müdürü Sedat Uysal ile Müdür yardımcısı Mevlüt Özer'e İskenderun’un il yapıldığında plakası 82’ye olacağı vurgu yapılarak 82 numaralı Turuncu Mavi forma hediye etti.

 

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, öncelikle bu güzel organizasyon için Sedat Uysal teşekkür ederek “Daha önce de söylediğim gibi yine söylüyorum bu çocuklarımızın başarısı kendilerini ne kadar mutlu ediyorsa, bizi de o oranda daha çok mutlu ediyor” dedi.

 

Noksel İskenderun Fabrikası Müdürü Sedat Uysal da ise bu kadar genç, dinamik, inanmış futbolculardan oluşan ekiple bir arada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek bu takımı yakından takip ettiğini söyledi.

 

Başkan Yardımcısı Kemal Nadir Ünal da bir şehirde birlikteliğin takıma ve şehre büyük katkı olacağına işaret ederek 5 Temmuz İskenderunspor Bölgesel Amatör Ligde emin adımlarla mücadelesini vereceğini en kısa sürede üçüncü ligdeki yerini alarak kentliyi etrafında toplayacağına inandığını vurguladı.

 

Beş Temmuz İskenderunspor Teknik patronu Seyfettin Kesik ise bu ortamı kendilerine sağlayan herkese çok teşekkür ederek, çok çalıştıklarını ve bu çalışmaların başarısını alacaklarını ifade etti.

 

Editör: TE Bilisim