Bölge halkına kaliteli ürünü uygun fiyata vermek için çabalayan Tutar Market’in 5. Şube açılışına Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Suzan Şahin, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül ve mahalle muhtarları katıldı.

Açılış öncesinde bölgeye kazandırılan yeni şubelerin sahiplerine hayırlı olmasını dileyen İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, açılan her işyerinin kent ekonomisine önemli katkılar sunmasından dolayı önemsediğini söyledi.  

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül de bölgenin yerel market zincirinin halk tarafından desteklenmesini ve büyük market zincirlerine karşı korunması gerektiğinin altını çizdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Suzan Şahin ise bu zor zamanda aile ekonomisine katkı sağlayan Tutar Market sahiplerini kutladığını belirterek, ekonominin zor durumda olduğu bu günlerde tutar marketin de fiyatlarda halka destek olmasını istedi.

İşletmeci Mehmet Tutar da işletme olarak ‘Ne alırsan al az tutar’ sloganıyla çıktıkları bu yolda kaliteyi ucuza satmaya ve bölge halkına destek olmaya devam edecekleri vurguladı.

Davetli protokol tarafından kurdele kesiminin ardından market törenle hizmete açıldı. Belediye Başkanları ile konuklar markette incelemeler yaptı, Milletvekili Suzan Şahin de alışveriş yaparak ilk siftahı taktim etti.

Editör: TE Bilisim