Kulüp Yönetimi, Teknik heyet ve futbolcuları, İskenderunspor kafilesini taşıyan otobüs İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ile taraftarlar tarafından kentin girişi Mete Aslan Bulvarında durduruldu.

 

TARAFTAR VE KULÜBÜN ŞEHİTLER HASSASİYETİ

A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu

İskenderun Spor taraftarları aralarında İskenderun evladının da bulunduğu şehitler nedeniyle saygısını gösterdi, takımı ‘Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez’ sloganlarıyla karşıladı.

 

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Kulüp Başkanı Hakan Bolat, Başkanvekili Melike Özdemir Bolat ve futbolcuları şampiyonluk kupasıyla tesislere doğru götüren otobüs, Atatürk anıtında da kalabalık taraftar topluluğu tarafından karşılandı ve sevgi gösterisinde bulunuldu.

 

Sahil şeridi üzerinden tesislere geçen kafileyi taraftar yine yalnız bırakmadı. Tesislerin balkonundan taraftarlara seslenen İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat “Gönül isterdi ki daha kalabalık olalım. Şehidimiz nedeniyle dün gelmedik bugün geldik izdiham olmasın diye. Şehitlerimizin mevlüdünü okuyacağız. Daha sonra kutlamamızı yapacağız. Her gün daha da büyüyen taraftarımıza çok teşekkür ederiz. Cumartesi günü Anıt Alanında birlikte olacağız, sabaha kadar şampiyonluğumuzu kutlayacağız” dedi.

 

Hakan Bolat’ın takımın başına geçtiğinden bu yana çıtayı hızlıca yükselttiğini ve başarılara imza attığını söyleyen Belediye Başkanı Fatih Tosyalı da “Geçen sene Hakan Başkan başa geçtikten sonra son beş maçta İskenderunspor finale kaldı, ama son maçta elendi. Bu sene güzel bir kadro ve büyük bir hevesle sezona başladı ve son maçıyla bunu taçlandırdı. İskenderun güzel bir kenetlenme yaşadı” diye konuştu.

 

Futbol Genel Direktörü Jan Olde Riekerink, söz verdikleri gibi kupayla beraber burada olduklarının altını çizdi. Teknik Direktör Bülent Yenihayat da bu şampiyonluğun bu şehre çok yakıştığını ifade ederek destekleri için teşekkür etti.

 

Takım kaptanı İrfan Başaran ise inşallah önümüzdeki sene yine bir şampiyonluk yaşamayı umut ettiklerini vurgulayarak, bu kentin desteği ve Allah’ın izniyle üst üste iki şampiyonluk yaşamış olacaklarını söyledi.   

 

Editör: TE Bilisim