Oldukça mutlu ve heyecanlı olan taraftarlar duygularını şöyle dile getirdi; -Hayırlı uğurlu olsun, biz bu şampiyonluğu aslında geçen sene hak etmiştik, İstanbul'a kadar gittik, penaltılar sonucu mağlup olduk, elendik, üzgün geldik ama yılmadık. Güzel bir başkanımız var. Futbolcusuyla yönetimi ile taraftarıyla o sene bu sene dedik şampiyonluğa inandık, kenetlendik, en son Ankara’ya büyük taraftar çıkarması yaptık, yendik geldik, memlekete hayırlı olsun.

 

-Hakan Bolat başkanımız taraftarımıza çok emek verdi. Böyle bir başkan daha İskenderun'a gelmedi, gelen de gitti. Onu, o kadar çok yıldırdılar ki ama o yine de yılmadı. Bu şampiyonluk bu kadar önemliydi ki, bu halka bu iskenderun'a çok büyük bir şampiyonluk getirdi Hakan Bolat.

-Takımımızı Mete Aslan Bulvarı'nda karşılayacağız. Değerlerimizi de unutmamak lazım. Şu an İskenderun'umuzda bir şehidimiz var, tüm taraftarlardan ricamız meşale yakmasın, torpil atmasın güzel bir şekilde karşılayalım. Slogan atalım ama eğlenmek bize yakışmaz, değerlerimizi unutmamak lazım. Şampiyonuz, sevinçliyiz, 7'den 70'e kadar herkes dün Ankara'da İskenderun'u destekledi, burada stada gelen herkese çok teşekkür ediyorum. Allah'ın izniyle önümüzdeki sene 2. ligde de şampiyon olmayı hedefliyoruz. Hakan başkanımıza teşekkür ederiz, futbolcu kardeşlerimize teşekkür ederiz.

-Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz, taraftarından yönetimine, bütün futbolculara kadar herkes üzerine düşeni sonuna kadar yaptı ve beklenen de, bu özlenen de oldu. İşin ucunu tuttuk, bizi artık Süper Lig beklesin. Biz Süper lig'e doğru gidiyoruz, son 24 ayımız kaldı. Bu ekip her zaman süper ligi hak ediyor. Maddi manevi destek veren herkese teşekkür ediyoruz.”

Karşılamaya katılan Belediye Başkanı Fatih Tosyalı da, şehidimiz anısına saygı gösterilmesinin önemine vurgu yaparak; “Şehit İskenderun’umuzun şehidi. Dün iki olayı birden yaşadık, hem üzüldük hem sevindik. Hepinizden rica ediyorum hassas olalım” dedi.

A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu

Editör: TE Bilisim