İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Haytaz, diğer eğitim sendika temsilcilerinin de hazır bulunduğu açılışa eğitim camiasından çok sayıda kişi katıldı.

Kısa bir açılış konuşması yapan Türk Eğitim Sen Hatay 2 No’lu Şube Başkanı Yavuz Selim Yanık, tüm konuklara bu özel günlerinde yanlarında oldukları için teşekkür etti.

Türkiye'yi Estonya’da Temsil Edecekler Türkiye'yi Estonya’da Temsil Edecekler

Türk Eğitim Sen Hatay 2 No’lu Şube yöneticilerine hayırlı olsun dileklerini ileten İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, kendi mülkleri olan yeni binalarında başarılı çalışmalara imza atacaklarına inandığını söyledi.

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül ise; “Türk Eğitim Sen, bugün keseceğimiz kurdele ile artık kendi yerlerinde hizmet edecek. Yavuz Selim Başkanımla birlikte kirasının bile zor ödendiği dönemleri de biliyoruz. Bugün artık kendi mülkleri var, daha rahat hizmet edecekler. Eğitim camiasının çalışanlarının ve eğitimin bütün sorunlarını vatandaşa, büyüklerimize anlatıp, çözüm üretme noktasında nasıl gayret gösterdiklerinin şahitlerinden biriyim, emeklerine sağlık. Daha hayırlı hizmetlerin yapıldığı, daha hayırlı kararların alındığı bir mekan olur inşallah” diye konuştu.

Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan da, bugün İskenderun’da bir gurur ve mutluluk yaşadıklarını ifade ederek; “Kendi mülkümüz olan hizmet binamızın açılışını gerçekleştiriyoruz bugün. Bugünlere kolay gelinmedi. Türk Eğitim Sen, Türkiye Kamu Sen, bütün kamu çalışanlarının, aziz vatandaşlarımızın güvenine, teveccühüne, sevgisine, muhabbetine mazhar olmuş çok saygın bir teşkilat. 1992’de bu teşkilat kuruldu, 30. Kuruluş yıldönümümüz. Çok zorluklar, sıkıntılar, yokluklar alt edilerek bu günlere gelindi.

Hatay 1 ve 2 nolu şubelerimiz Türk Eğitim Sen Genel Merkezinin gururudur. Hatay’da Türk Eğitim Sen’e emek veren tüm arkadaşlarımıza başkanları nezdinde teşekkür ediyorum. 15 Mayıs’tan bu yana iki şubemizin yapmış olduğu yeni üye kaydı 2300’ü buldu, bu ciddi bir rakamdır. Bu yıl eğitim çalışanlarının sendikamıza teveccühü bizi çok mutlu etti” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmalarda yarın başlayacak olan Ramazan ayının hayırlara vesile olması da temenni edildi. Daha sonra Türk Eğitim Sen Hatay 2 No’lu Şubesinin yeni hizmet binasının açılış kurdelesi hep birlikte kesildi.

Editör: TE Bilisim