Dün Suriye’nin Azez Kentin / Mera kasabasında PKK/YPG’li teröristlerin saldırısı sonucu bir özel harekat Polisi Şehit oldu,1 Ağır yaralı, 3 Polis Memurları da yaralandı. Suriye’nin Azez kentinde bugün saat 17.30 sıralarında Özel Harekat konvoyuna gerçekleştirilen terör saldırısı tarafından roketli saldırı gerçekleştirildi.

 

Saldırının ardından olay yerine askerler ve polisler sevk edildi. Yaralı güvenlik güçlerine ilk müdehaleyi bölgedeki askerler ve polis yaptı. Ağır yaralı Özel Harekat Polisi Fatih Doğan da hastane de, tüm müdahale sonucu Şehit oldu.

 

BU KEZ HAİN SALDIRI AFRİN’DE!

Suriye’nin Kuzeyinde Afrin şehrinde bugün de 12.45 sıralarında PKK/YPG terör örgütünce merkezde bir araçta meydana gelen patlamada, ilk belirlemelere göre 3 sivil şahsın hayatını kaybettiği, 10 sivil şahsın ise yaralandı. Yaralıların çevre hastanelerde tedavi altına alındı.

 

Hatay Valiliği yaptığı açıklamada valilik koordinasyonunda danışmanlık hizmeti veren yerel kolluk birimlerince adli makamlarla gerekli koordinasyon sağlanarak olaya ilişkin tahkikata başlandığını bildirdi.

Editör: TE Bilisim