HESOB (Hatay Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği) Başkanı Abdulkadir Teksöz’e Arsuz, İskenderun, Dörtyol, Kırıkhan, Antakya ilçeleri başta olmak üzere yılların Esnaf Oda Başkanları da yanında yer aldı.

İGC Başkanı Diyap Atar, HESOB Başkanı Teksöz ve beraberindeki heyeti konuk etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ülke ekonomisinin can damarının esnaf olduğunu belirten HESOB Başkanı Teksöz, son zamanlarda esnafın elektrik başta olmak üzere çeşitli girdi maliyetlerini karşılayamadığını, yaşanan sıkıntıları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a esnafın yaşadığı sıkıntıları ilettiklerini aktardı.

Görev yaptığı süreçte esnafa yönelik hizmetlerinden bahseden HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, İskenderun’da esnaf oda başkanlarına yakışır bir bina projesini yaşama geçirmek için İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ile iletişimde olduklarını da söyledi.

İskenderun’a esnaf sicil büroyu kazandırdıklarını da hatırlatan, Başkan Teksöz, açılan sicil büro ile Arsuz, İskenderun Dörtyol Payas, Erzin, Belen ilçelerinin bürokratik işlemlerini hızlı ve kolay bir şekilde yapmalarını sağladıklarını kaydetti.

Teksöz ayrıca, Türkiye’de yılın ahisi seçilen Mobilya ustası ve ahşap sanatçısı Behzat Böke’nin de Hatay esnafları adına onur verici, olduğunu sözlerine ekledi.

Özel tiyatrolar da desteklerden yararlanmalı Özel tiyatrolar da desteklerden yararlanmalı

Editör: TE Bilisim