Sevgililer Gününde insanlar en çok hangi ürünleri tercih ettiğini anlatan Nebil Kuyumculuk İşletmecisi Nebil Tabaş; “Son birkaç yıldır sevgililer gününde baget ürünler ve tek taş ürünler daha ön planda. Tabi altında da yine aynı şekil ama altının biraz yüksek oluşu sebebiyle, daha uygun ürünlere müşterilerimiz yönelmeye başladı. Bu konuda da hazırlıklarımız var, herkese hitap ediyoruz. Fiyatlar, altında 22 ayar, 14 ayar, pırlanta kategorisine göre değişiyor. Pırlantada çok uygun ürünlerimiz var. Doğru fiyat politikasıyla işimize özen gösteriyoruz, o şekilde hizmet vermeye çalışıyoruz. Takıların yanı sıra saat çeşitlerimiz de var” diye konuştu.

Daha çok kadınlara yönelik ürünlerin yer aldığı kuyumcu dükkanlarından, nadiren de olsa kadınların da eşlerine hediye aldıklarını ifade eden Tabaş; “Orana vurursak 5 erkeklere, 95 bayanlara hediye alınıyor. Dünya bayanlar üzerine, her şey bayanlar için. Bayanlar genelde saat tercih ediyorlar eşlerine almak için, bileklik ve yüzük de tercih edebiliyorlar.

Biz de her zaman müşterilerimizin yanında ve hizmetindeyiz. Bu vesileyle herkesin14 Şubat Sevgililer Gününü şimdiden kutluyorum. İnşallah memleketimize, ülkemize faydalı olur. Bu özel gün, umarım ekonomiyi biraz daha canlandırır. Canlandıracağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

Yüksek fiyatına rağmen altının halen en çok tercih edilen yatırım aracı olduğunu kaydeden Tabaş; “Bunca yıllık mesleki bilgi ve deneyimlerimden dolayı şunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim, kısa vadede değil ama uzun vadede en karlı yatırımın yine altın olacağına inanıyorum. Tarih tekerrürden ibarettir. İlla ki gördüğü en yüksek fiyatı tekrar görür ve geçer. Türk halkının her zaman tercihi altına yöneliktir, halkımız aynı şekilde tercih hakkını kullanıyor” dedi.

Promosyon ve reklam sektörünün 'Promogift' beklentisi Promosyon ve reklam sektörünün 'Promogift' beklentisi

Editör: TE Bilisim