Ordu’da oynanan maçın, Ordu seyirci avantajı ile ilk 20 dakika üzerlerinde baskı hissettiklerini söyleyen İskenderunspor Teknik Direktörü Bülent Yenihayat, hocalarımız ve sporcularımız ile maçı defalarca izleyerek değerlendirmemizi yaptık. Tabiki onlarda yapıp tedbirlerini alıyorlar. Bu kez biz seyirci avantajımızı kullanmamız gerekir ” dedi.

Yenihayat , buradaki maçın kolay olmayacağını belirterek,” Biz yine sahada kendi karakterlerimizi ortaya koyacağız. Finale kalmak istiyoruz. Burada herkesin desteğine ihtiyacımız var. Çarşamba günü bizi son dakkaya kadar desteklemenizi istiyoruz.

Herkesin istediği finali de kazanıp kupayı şampiyonluğu İskenderun'a getirmek var. O yüzden desteği hiç esirgemeyelim zaman zaman hata yapabilirler futbolcular oyun içerisinde bu hatalarda bile desteği esirgemesinler. Bugüne kadar hep öyle yaptılar. Bizim itici gücümüz çarşamba günü taraftarlarımız olacak. Herkesi maça bekliyoruz. Burayı bir Şölen havasına sokmak istiyoruz. İnşallah hep beraber taşın altına Elimizi koyacağız ve Yarı finalde alıp Ondan sonra finalde Şampiyon da İskenderun'a getireceğiz.”

Editör: TE Bilisim