Kırıkhan spor 1938, Süper Amatör kümenin tecrübeli genç ve başarılı hocalarından Halit Ersoy nezaretinde sezon hazırlıklarını Kırıkhan şehir stadında sürdürüyor.

HEDEF BAL’A ÇIKMAK

Kırıkhan spor 1938 Kulübünün, Antrenörü genç teknik adam Halit Ersoy şampiyon olup süper amatör liginde başarılı olup, BAL (Bölgesel Amatör Ligi)ne çıkmayı hedeflediklerini vurgulayarak “Başta Kırıkhan Belediye Başkanımız Ayhan Yavuz, Kulüp Başkanımız Hüseyin Cağlar ve yönetimiz arkamızda. Ayrıca taraftarlarımızın ilgisi bizleri mutlu ediyor ve bu birlik beraberlik başarıyı getirecek” dedi.

ZORUNLU OLARAK İSİM DEĞİŞTİRDİK

Kırıkhan spor 1938 Kulüp Başkanı Hüseyin Çağlar da, bir kez daha yönetimiyle beraber taşın altına ellerini koyduklarını belirterek “Gönül isterdi ki Kırıkhan sporun adı değişmesin! Ama yapacak bir şey kalmadı. Bizden önceki yönetimde bulunan arkadaşlar Kırıkhan spor sevdalıları Kırıkhan sporu icraya vererek çıkmaz duruma getirdi. Biz de mecburen Kırıkhan sporun adını değiştirerek KIRIKHAN SPOR 1938 yaptık. Şimdi burada tartışma zamanı değil, zamanı geldiğinde belgelerle her şeyi açıklayacağız. Şuan yeni oluşuma giden Kırıkhan spor 1938 düşünmek zorundayız. Yeni hocalarımızla futbolcularımızla ligde iyi yerlerde olmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim