2020 yılının son ayı içerisinde Arsuz İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri görev alanları içerisinde yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

 İlçe Emniyet müdürlüğü ekipleri bir şahsın üzerinde 3.8 gr esrar ele geçirildiği,  inşaattan hırsızlık şüphelisi 2 kişinin de 100 metre kablo ve elektrik tesisatı aparatını çalarken suç üstü yakalandığı belirtildi. Ayrıca köpek hırsızlığı şüphelisi ile gasp şüphelisi bir kişi de telefon ile ele geçirildi.

Güvenlik güçleri ay içerisinde yaptıkları çalışmalarda İki adet çalıntı motosiklet şüphelileri ile birlikte yakalanmış, 16 Faili Meçhul olay aydınlatılmış, 16 şahıs yakalanmıştır. Faili Firar olarak aranan 8 şahıs yakalanmıştır. Hakkında yakalama kararı bulunan 13 şahıs yakalanmış, 7’si tutuklandığı açıklandı.

Katliam gibi kaza ölen 6 kişi yan yana defnedildi… Katliam gibi kaza ölen 6 kişi yan yana defnedildi…

Karantina ihlali yapan 24 kişi hakkında yasal işlem yapan ekipler,  31  yoklama kaçağına  tebligat yapıldığı kaydedildi.

2 adet kuru sıkı tabanca, 16 adet fişek ve şüphelileri ile birlikte yakalanmış,4 adet ruhsatsız tabanca ve 29 adet 7.65 mm fişek ele geçirilmiş, 3 adet şase ve motor numarası kazınmış motosiklet ele geçirildi.

Öte yandan dilencilik yapan beş kişiye idari para cezası uygulandığı, 120 adet torpil, 100 adet kız kaçıran ve 1 kutu 16'lı havai fişek ele geçirildiği ifade edildi. 1408 motosiklet kontrol edilmiş, 7 motosiklet trafikten men edilmiş, Trafik yönünden 384.839₺ idari para cezası uygulanmış, 3ü Hacizli Yakalamalı olmak üzere 20 araç trafikten men edildiği açıklandı.

Aydınlık Yarınlar Projesi kapsamında 300 öğrenciye ve Çocuklar için Trafik Eğitimi (Trafik Dedektifleri) Projesi kapsamında 2085 öğrenci 47 öğretmene eğitim verildiği de yılın son ayında yapılan faaliyetler açıklandı.

Editör: TE Bilisim