İskenderun.org’un 20. Kuruluş yıldönümünü kutlayan Bakkallar ve Bayiiler Odası Başkanı Mustafa Çöloğlu “Son günlerde şehrimizde hem yangın, hem terör olayı, İzmir’deki deprem şehir ve ülke olarak bizi son derece üzmüştür. Sıkıntılı günlerden geçtiğimiz günlerde bizleri haberleriyle her zaman bilgilendiren İskenderun.org çalışanlarına teşekkür ediyoruz” dedi.

Şehirde ve ülkede güvenecekleri haber kanalları aradıklarının da altını çizen Çöloğlu “Bizim için bunların başında İskenderun.org geliyor. Ne zaman bir şey olsa öncelikle ona bakıyoruz, olayları, bilgileri ondan takip ediyoruz. Bunun böyle devam edeceğinden de eminim. Bundan sonra da başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

ADD İskenderun Şube Başkanı Fahrettin Turhaner de, İzmir depreminden dolayı yıkım, ölüm ve yaralılardan dolayı üzüntülerini dile getirerek “Orada ölenlere rahmet, kalanlara da şifa diliyorum. Ülkemiz büyük bir ülke, umarız bu yaralar da kısa zamanda sarılacaktır. Türk halkı da zaten bu duyarlılığı her zaman göstermiştir, gösterecektir. Bu vesileyle İskenderun.org’un 20. Kuruluş yıldönümünü kutluyorum. Basın gerçekten her zaman önemli, halkın sesi, halkın vicdanı, İskenderun.org da bunu 20 yıldır başarıyla devam ettirmektedir. Başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

İskenderun.org ekibi ile Konuklarının sıcak bir sohbet ortamında geçen ziyarette açıklama yapan İskenderun.org haber portalı imtiyaz sahibi Ufuk Aktuğ şunları söyledi: “ İskenderun.org’u, bu markayı 20 yıldır takip ettikleri için konuklarımıza da teşekkür ediyorum. Biz ekip olarak, teknolojinin getirdiği gelişimi iyi takip ederek zirveyi zorlamaya devam edeceğiz. Daha iyi daha sağlıklı, kaliteli haberleri sizlere sunmaya, kamuoyuna aktarmaya, sizlerin de faaliyetleri ile çalışmalarınızı portalımızda insanlara ulaştırmaya, duyurma gayreti içerisinde olacağız. Biz birlikte bir aileyiz. Birbirimize güç veriyoruz. Hepimiz önce İskenderun, sonra Hatay ve ülkemiz için çalışıyoruz. Geldiniz ve güç birliğine destek verdiğiniz için de çok teşekkür ediyoruz”  

  

 

 

Editör: TE Bilisim