‘Habere atılan imza’ sloganıyla 20 yılı geride bırakan İskenderun.org’un yenilenen ofisinde spor adamı Yılmaz Bal’ı Ufuk Aktuğ, Halit Sapmaz, Necati Yıldız ve portalın köşe yazarı Hasan Korkmaz konuk etti.

 

Efsane turuncu-mavili kulüpte yetişen daha sonra birçok kulüpte kalecilik yapan, Ankara Gücü’nde faal futbol hayatını noktalayıp, burada kaleci Antrenörü olan, Rizespor ve Manisa FK’de sportif direktör olarak görevlerinde bulunan Yılmaz Bal memleketi İskenderun’da buluştuğu dostlarıyla hasret giderdi.

 

Spor adamı Yılmaz Bal, uzun süredir memleket dışında Türk Futboluna çeşitli kademelerde hizmet verdiğini, bölgedeki gelişmeleri İskenderun.org’dan takip ettiğini belirterek “Memleketimde olup biten tüm gelişmeleri uzun yıllardır gazetecilik mesleğini tarafsız, ilkeli yansız haberleriyle bu ekibin yapmış olduğu haberlerden takip ediyorum. Kendilerine verdikleri bu hizmetten dolayı teşekkür ediyorum. Kent dışındaki İskenderunlu ve Hataylı hemşherilerimiz gibi ben de yayın hayatına başladığı ilk günden buyana takip ediyorum” dedi.

 

İskenderun.org ekibi de İskenderunspor'da yetişip, birçok kulübün kalesini koruyan ve daha sonra spor yaşamına teknik adam ve sportif drektör olarak devam eden, duruşu, beyefendi kimliğiyle herkesin takdirini toplayan Yılmaz Bal'a ziyaretinden dolayı teşekkür etti, görevlerinde başarılar dileğini iletti.     

Editör: TE Bilisim