Saadet Partisi Genel Başkan yardımcısı Ersan Bilgin Hatay İl teşkilatında gerçekleştirilen ve geniş tabanlı katılımın sağlandığı eğitim toplantısına katıldı.

Antakya’da düzenlenen programda Saadet Partisi Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe yaptığı açılış konuşmasında Hatay geneli teşkilat çalışmaları hakkında bilgi verdi.

SP’li Eğe, son günlerde düzenlenen esnaf ve çiftçi kongresine dikkat çekerek bu programlara büyük katılım sağladıklarını, perşembe günü de işçi kongresinin yapılacağını hatırlattı.

Saadet Partisi Hatay Eğitim Başkanı Bekir Demirkol da “Biz Saadet Partisi olarak bu işe gönül verdik, herhangi bir menfaatimiz söz konusu değil, çalışmalarımız gönüllülük esasına göre sürdürmekteyiz. Hizmetler için çalışmak isteyen arkadaşlarımız da bu gönüllülük esasıyla katkı vereceklerdir” dedi.

SP Genel Başkan Yardımcısı Ersan Bilgin, Türkiye’nin 50-60 yılında maddi ve manevi alanda ne kadar güzel hizmet varsa bunların tümünde direk veya dolaylı olarak Milli Görüş hareketinin imzası var” dedi.

TANITIM ÇALIŞMALARIMIZLA

TOPLUMUN GENİŞ KESİMLERİNE DOKUNDUK

Toplum düzeyinde daha çok gündeme gelmeye başladıklarının altını çizen Bilgin, “Farkı kesimlerde sesimiz daha çok duyulmaya başladı. Neden? Çünkü toplumun en fazla ihtiyaç duyduğu konuları, halkın derdini etkin bir şekilde gündeme getirmeye başladık. Özellikle tanıtım çalışmalarımızla toplumun geniş kesimlerine dokunduk. Yeni seçmende ve gençlerde bir karşılık bulduk” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim