43 yıldır İskenderun Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren hazır beton, çimento, hafriyat, yem, gıda nakliyesinde kullanılmak üzere ürettiği yarı römork treyler araçlarıyla adından her zaman başarıyla söz ettiren ve ülkenin gururu olmaya devam eden Güven, ihracat sınırlarını genişletmeyi sürdürüyor.

Bir ilke daha imza atarak Rusya’nın kuzey toprakları Sibirya’da petrol sahalarında çalışan 27m³ hacimli silobasların sonuncusunu Aralık 2020 tarihinde  MAC firmasının Rus yetkililerine  teslim etti ve bu firmaya verilen toplam silobas sayısı 5 adete yükseldi.

Güven’in ürettiği dev silobaslar, zorlu ve ağır kış koşullarına sahip Sibirya’nın petrol kuyusu sahalarında kullanıldığını belirten Genel Müdür Yardımcısı (Mak.Yük.Müh.) Mehmet Kirmit açılan petrol kuyularının zorunlu olarak tekrar kapatılması için gerekli özel karışım çimentosunun  hazırlık ve nakliyesine yardımcı olduğunu söyledi.  

Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Kirmit Güven’in 2021 hedefleri arasında  üretim kapasitesini 50 arttırmak, inşaat ve nakliye sektörüne daha fazla çözüm ortağı olmak ve mevcut olan ihracat ülkelerini daha da fazlalaştırmak olduğunu kaydetti.  

“En İyiler Her Zaman Güvenle İlerler” mottosunun yanına “Türkiye’nin Güven’i Var” mottosunu da ekleyerek üretim yapan Güven, satış sonrasında müşterisine destek vermeye devam ettiğini vurgulayan Kirmit “Ürettiği kaliteli ürünlerin yanı sıra müşterilerine sunduğu finansman olanakları, yenilikçi ürünler, satış sonrası hizmet ve ileri seviyedeki müşteri memnuniyetini sürdürüyor. 3D bilgisayar teknolojisinin en ileri seviyesini kullanarak modern ve tasarım harikası ürünler yapan Güven, bu konuda her zaman öncü konumda yer alıp ülkemizi başarıyla temsil etmiştir. Aynı zamanda TREDER (Türkiye Treyler Üreticileri Derneği) kurucu üyesi olan GÜVEN,  ülkemizin bayrağını 50’den fazla ülkede dalgalandırmaya devam etmektedir” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim