TÜGEM Hatay İl Koordinatörü İnci Altun Deliağaoğlu ve TÜGEM Taşınmaz Ticareti Yetkilisi Rıfat Otuzbir’in konuşmacı olarak katıldığı seminere,İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, TÜGEM Hatay İl Başkanı Ümit Kavani ve davetliler katıldı.

TÜGEM Hatay İl Koordinatörü İnci Altun Deliağaoğlu, “TÜGEM, eğitim odaklı vizyoner gelişimleriyle emlak danışmanlığı mesleğine değer katan, öncü sivil toplum kuruluşudur. TÜGEM’in en güzel yanı; masada birlikte oturabileceğiniz, birlikte yol arkadaşlığı yapabileceğiniz ve bununla birlikte sektördeki bütün sorunları birlikte aşabileceğiniz bir kurum olmasıdır” dedi.

     TÜGEM’in Türkiye genelinde 24 ilde aktif olarak hizmet verdiğine de dikkat çeken Deliağaoğlu, emlak danışmanlarının genel olarak çok fazla sıkıntıları olduğunu belirterek, “Her şeyden önce gayrimenkul danışmanlığının bir meslek olduğunu kabul ettirebilmek için çalışmalar yapıyoruz. Bunu aktif ve profesyonel olarak çalışmalarımıza da yansıtıyoruz” şeklinde konuştu.

Promosyon ve reklam sektörünün 'Promogift' beklentisi Promosyon ve reklam sektörünün 'Promogift' beklentisi

TÜGEM Taşınmaz Ticareti Yetkilisi Rıfat Otuzbir, “ Bölgemizde birçok sınavlar yapıldı. Bu sınavlardan ‘Seviye 5 Belgesi’ arkadaşlarımız, bu belgeyle sadece Taşınmaz Ticareti Yetki Belgesini alabilmek için şartların bir tanesini oluşturmuş oldular. ‘Bu kimlik belgesini almak yeterlidir’ algısı var. Tabii ki değil. Bu sadece şartların bir tanesi” şeklinde konuştu.

        Seminere katılan emlak danışmanlarının sorularına da cevap veren konuşmacılar, bu tür bilgilendirme toplantılarının mesleki gelişime olumlu katkılar sunduğunu ve birlikteliklerinin devam etmesi gerektiğini ifade ettiler

 

Editör: TE Bilisim