İskenderun Gurme'nin açılışına İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, Teknik Direktör Jan Olde Riekerink, futbolcular ve seçkin davetli grubu katıldı. İşletmeciliğini Adnan Akpınar'ın yaptığı Arsuz Karaağaç Konarlı Mahallesi Yelken Caddesi üzerindeki İskenderun Gurme, yapılan açılışın ardında hizmete girdi.

 

İskenderun Gurme'nin açılış sonrasında bilgi veren işyeri sorumlusu Hikmet Akpınar, seçkin markaların yer aldığı ürünlerinin doğal ortamda yetiştirildiğini ifade ederek, hedeflerinin yurt dışı pazarına girmek olduğunu anlattı.

 

İskenderun Gurme’nin satışa sunduğu şarküteri ürünlerinin organik ağırlıklı, her zaman taze ve doğal olduğuna vurgu yapan Hikmet Akpınar, keyifli alışverişin merkezi olacaklarını, internet ortamında online satışları da yaptıklarını söyledi.

 

Türkiye’nin seçkin markaların organik ürünlerini iç piyasaya olduğu gibi dış piyasaya da pazarlamayı hedefleyen İskenderun Gurme’nin, bölgeye hayırlı olması dileğinde bulunan İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat da, her satışta turunucu-mavili kulübe maddi katkı alacağını duyurarak vatandaşları alışverişe davet etti.

Editör: TE Bilisim