Türkiye'de Taekwondo sporunun gelişim süreci ele alındı Türkiye'de Taekwondo sporunun gelişim süreci ele alındı

İskenderun İlçe Spor salonunda gerçekleştirilen Kupa törenine İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İSİAD ve Atakaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Recep Atakaş, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levnet Yılmaz, İş insanı Nuri Üysen, İMEAK İskenderun Deniz Ticaret Odası Meclis Başkanı Adnan Yener, Palmiye Hastanesi Başhekimi Ömer Suha Caymaz, Kulüp Başkanı Suat Atasever, Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Mecyis üyesi Bülent Kırmızı ile bazı sporcu aileleri katıldı.

Kupa töreni takımı şampiyonluğa taşıyan sporcuların isimlerinin okunarak alkışlar arasında salona girişiyle başladı.

İskenderun Engelliler Kulübü Başkanı Suat Atasever bu şampiyonluğu gerçekten hakkıyla kazanan ve bunu büyük bir özveriyle çalışan sporcu arkadaşlarının aldığını belirterek “Şimdi süper ligdeyiz. Bu mücadelede bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim. Bu sezon Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray gibi Türkiye’nin büyük kulüpleri de konuk edeceğiz, konuk olacağız. Bizleri buralara taşıyan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Törende katılımcılar tarafından sporcular tebrik edilerek madalyaları takdim edildi.

Recep Atakaş, Engelsiz Basketbol 1. ligde elde ettikleri başarı sonucu kazandıkları Şampiyonluk Kupasını İskenderun Engelliler Kulübü sporcularına büyük bir gururla sundu ve sevincine ortak oldu.  

EN BÜYÜK ENGEL SEVGİSİZLİKTİR!

İSİAD (İskenderun Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Recep Atakaş 1989 yılında kurulan Engelliler Basketbol takımı 4 defa Türkiye Şampiyonluğu, ikisi namağlup olmak kaydıyla birçok başarıya imza attığını belirterek “Bu yıl da birinci ligden süper lige çıkma başarısı gösterdi. Bunu yüreğinizle kazandınız, ben de sizi yürekten tebrik ediyorum. En büyük engel sevgisizliktir, diye bir laf var; ama biliyorum ki sizi bütün İskenderun, Hatay halkı, hatta Türk halkı sizi yürekten seviyor. Yolunuz, bahtınız açık olsun, başarılarınızın devamını temenni ediyorum. Biz Atakaş grubu olarak sizleri çok seviyoruz, ömür boyu başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

2021-2022 sezonu Engelsiz Basketbol 1. Ligi Şampiyonu olan İskenderun Engelliler Kulübünün kupa töreninde; takımın başarılı sporculardan Fatih de müzik eşliğinde tekerlekli sandalyesiyle yaptığı dans gösterisiyle katılımcılara görsel bir şov sundu.

Editör: TE Bilisim