Kulüp başkanı Zekiye Barutçu Yiğitbaşı ile takım antrenörleri Murat Akman ve Yeşim Teker, şampiyon sporcuları ziyaretlerde yalnız bırakmadı. Mavi-beyazlı genç sporcular turnuvalarda kazandığı kupa ve madalyaları İl Müdürü Gevrek’e takdim etti.

Birbirinden başarılı sporcuları karşısında görmekten memnuniyet duyduğunu belirten İl Müdürü Gevrek, Hatay’dan Türkiye ve dünya şampiyonlarının çıkmasının gurur verici olduğunu ifade etti ve mavi-beyazlı sporcuları, takım antrenörlerini ve kulüp yöneticilerini tebrik etti.

YİĞİTBAŞI: KULÜBÜMÜZÜN MUTLAK

“Play Of yolunda önemli galibiyet aldık!” “Play Of yolunda önemli galibiyet aldık!”

HEDEFİ ŞAMPİYONLUKLARDIR

Mavi-beyazlı kulübün başkanı Zekiye Yiğitbaşı gerek takım gerek bireysel sporlarda kulübün mutlak hedefinin şampiyonluk olduğunu ifade ederek “Bununla birlikte Türk sporuna ve milli takımlara oyuncu yetiştirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Katıldığımız turnuva ve şampiyonlarda elde ettiğimiz başarılar bizi gururlandırıyor. Hiç şüphesi bize bu imkânı sağlayan Onursal Başkanımız Lütfü Savaş’tır. Onun verdiği destekler ile hem kulübümüz hem de şehrimiz başarılarla anılmaya devam edecek. İl Müdürümüz Sayın Murat Gevrek’e nazik ev sahipliği için teşekkür ediyorum” dedi.  

Hatay Büyükşehir Belediyesporlu kick boksçular, 7. Uluslararası Kick Boks Dünya Kupası şampiyonasında 7 branşta 1 dünya şampiyonluğu, 6 dünya ikinciliği ve 7 dünya üçüncülüğü; kulğp bünyesinde yeni mücadele etmeye başlayan dansçılar da Kulüplerarası 6. Etap Salsa Şampiyonası’nda 18 kupa ve 31 madalya kazanarak tarihi bir başarının altına imza atmıştı.

Editör: TE Bilisim